[Swedish] - De frusna barnen

[Swedish] - De frusna barnen

Written by:
Håkan Karlsson
Narrated by:
Mattias Knave
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
November 2018
Duration
10 hours 24 minutes
Summary
Ett makabert fynd har gjorts utanför ett hus som stått obebott sedan tidigt 90-tal. Då Robert Jennvik, Kriminalkommissarie vid Uppsalapolisen, kommer ut till platsen tvingas han sätta sig ner och andas djupt då illamåendet sveper över honom. I ett bylte på den slitna altanen ligger ett barn, brutalt mördat.

Då Robert och hans team börjar nysta i mordet leder trådarna till en skymd del av den organiserade brottsligheten, där cyniska vuxna systematiskt utnyttjar och till och med mördar försvarslösa barn för ekonomisk vinning. Tillsammans måste de arbeta mot klockan för att förhindra att fler barn råkar illa ut. Arbetet innebär att alla i teamet utsätter sig själva för livsfara för att hitta och sätta fast de människor som utnyttjar barnen och som utan något som helst samvete säljer dem vidare och inte backar för att döda.

De frusna barnen är en oerhört spännande och snabb deckare som tar upp ett mist sagt obehagligt tema, våld mot barn. Den är samtidigt en samhällsskildring med koppling till brott som vi helst vill undvika men som trots allt finns.

Håkan Karlsson debuterade 2017 med De sammetslena, den första delen om Robert Jennvik. De frusna barnen är den andra delen i serien.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart