[Catalan] - El nen que va caure en un forat

Written by:
Jordi Sierra I Fabra
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2022
Duration
2 hours 35 minutes
Summary
En Marc hauria jurat que allà no hi havia cap forat i, no obstant això, en el moment de caure-hi, van passar dues coses que eren encara més inexplicables. La primera és que va sentir una atracció cap al fons, com si algú li estigués estirant els peus, tot i que no va durar gaire, perquè tot va ser tan ràpid... La segona cosa insòlita és que el forat es va tancar al seu voltant i el va empresonar a l'altura del pit.
En Marc no donava crèdit al que estava passant: uns segons abans anava tan tranquil caminant pel carrer, immers en els seus pensaments i, en un obrir i tancar d'ulls, estava enterrat, en la solitud d'aquell carrer buit i sense ningú al seu voltant.
Ah, però un senyor s'acosta caminant lentament. Potser podrà ajudar-lo a sortir?

Aquest audiollibre està narrat en català
-
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.
És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.
Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.
De la seva infància ha dit que 'vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista'.
Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista 'El Gran Musical' el 1968.
El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$8.99
View Cart