En bra dag att dö

En bra dag att dö

Written by:
Simon Kernick
Narrated by:
Jan Modin
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
February 2016
Duration
10 hours 24 minutes
Summary
Ex-snuten Dennis Milne lever under ny identitet på Filippinerna när han plötsligt snubblar över en ledtråd som skulle kunna lösa mordet på en gammal vän. Han bestämmer sig för att återvända till den stad han en gång kallade för sitt hem och ta reda på vem som ligger bakom mordet. Milne anländer till ett kallt och fientligt London strax före jul. Men han är inte längre polis, han behöver inte längre se till att gatorna är lugna och att lagen följs. Och även om hans gamla kolleger inte vet att han är tillbaka, är det snart uppenbart att det finns andra som vet, och de väjer inte för något för att röja honom ur vägen.
Milne tar kontakt med en journalist, Emma Nielsen, som arbetar med en artikelserie om mordet. Hon går med på att hjälpa honom, trots risken att själv bli en måltavla. Tillsammans kommer de allt närmare en lösning, men ju fler trådar som knyts ihop desto fler hemligheter verkar Emma ha ...

Hämndlysten och fast besluten att skipa sin egen sorts rättvisa, går Milnes jakt på sanningen en blodig väg, som dessutom leder till en mörk hemlighet som är obönhörligt länkad till hans eget dunkla förflutna.
En bra dag att dö
This title is due for release on February 12, 2016.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
En bra dag att dö
This title is due for release on February 12, 2016
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
En bra dag att dö
Please Log in and add this title to your wishlist.
En bra dag att dö

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart