[Swedish] - Gråt inte över spillt vin

[Swedish] - Gråt inte över spillt vin

Written by:
Ann U Birgersdotter
Narrated by:
Sofie Lindberg
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
December 2017
Duration
9 hours 17 minutes
Summary
Mita närmar sig aningen skräckslagen femtioårsstrecket. Hon är sjukskriven från jobbet bakom fiskdisken på en stormarknad, lätt överviktig, röker för mycket och känner sig allmänt ful och bitter. Ändå önskar hon sig evigt ung, men utan botox och silikonlyft. Ofta hamnar hon i blåsväder, då hennes känsloliv pendlar upp och ned som en expresshiss.

Nu har Mita isolerat sig hemma i lägenheten och vill egentligen inte visa sig för någon, knappast ens för Billy, som hon har ett ambivalent särboförhållande med. Ett förhållande som får henne att känna sig än mer oduglig och oönskad - 'Han behöver mig ju bara för sin egen tillfredsställelse, någon att sova hos mellan sina fotbollsresor'.

Med en stor portion självironi och sin giftiga tunga hankar hon sig ändå fram. Sitt liv lever hon framför sin dator. På ett kvinnoforum finner hon Bibi, en blåögt naiv kvinna, som efter en skilsmässa nu vill ta igen allt hon missat, genom ivrigt kontaktsökande på olika dejtingforum.

Gråt inte över spillt vin är berättelsen om en svensk Bridget Jones, en roman om en medelålders kvinnas känslostormar - samtidigt späckad av dråpliga inslag och mixad humor.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart