Paris passion

Unabridged Audiobook

Written By: Eva Swedenmark

Narrated By: Kerstin Andersson

Publisher: Findaway Voices

Date: February 2018

Duration: 7 hours 32 minutes

Language: Swedish

Summary:

Det är en tid av politisk hetta i slutet av sextiotalet. Lena och David reser till Paris för att leva på ett nytt sätt, fria och starka i sitt skrivande. Tillsammans ska de erövra världen, som Jean-Paul Sartre och Simone de Beauvoir.
Livet som frilansande journalist i Paris fylls av möten och intervjuer med omtalade författare, studenter och politiker. Men tillvaron blir också hårdare än Lena trott och relationen medDavid påverkas av deras olika syn på fri kärlek.
I det nyligen befriade Algeriet hoppas de två komma nära varandra igen. Men ett passionerat möte med en svarta panterledare och ett brutalt överfall gör att Lena ifrågasätter allt. Vilken väg ska hon välja för att hitta hem?

EVA SWEDENMARK levde i slutet av sextiotalet i Paris och arbetade som frilansjournalist. Sedan mitten av nittiotalet har hon publicerat ett fyrtiotal böcker, som de uppmärksammade böckerna om 'De fyras gäng' och den populära digitala serien 'Ingen har allt, alla har något'.
Paris Passion är inspirerad av hennes eget liv. Mötena med personer som Jimi Hendrix, Gisèle Halimi, Olof Palme, Eldridge Cleaver, resorna ut i världen. Romanen skildrar liv, politik och passion i Stockholm, Paris och Alger under den turbulenta tiden i slutet av sextiotalet.

Genres:

Paris passion

by Eva Swedenmark

has successfully been added to your shopping cart

Paris passion, Eva Swedenmark
Paris passion, Eva Swedenmark
This title is due for release on February 14, 2018.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Paris passion, Eva Swedenmark
This title is due for release on February 14, 2018
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Paris passion, Eva Swedenmark
Please Log in and add this title to your wishlist.
Paris passion, Eva Swedenmark

We will send you an email as soon as this title is available.