Written By: Oscar Wilde

Narrated By: Elona Hyseni

Date: November 2017

Duration: 4 hours 46 minutes

Language: Russian

Summary:

Tërheqës dhe prekës, një përmbledhje nëntë përrallash të bukura dhe magjike, në të cilën ndër të tjera Oscar Wilde ngjall bukur Princin e Lumtur, i cili nuk ishte dhe aq i lumtur, Viganin Egoist që mësoi të donte fëmijët e vegjël dhe Fëmija Yll që nuk i donte prindërit e tij aq sa duhet. Secili prej tregimeve shkëlqen me poezi dhe magji dhe do të pëlqehet nga fëmijët e çdo moshe. Një koleksion i përsosur për fëmijët, të rinjtë dhe të moshuarit.

Genres:

Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera

by Oscar Wilde

has successfully been added to your shopping cart

Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera, Oscar Wilde
Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera, Oscar Wilde
This title is due for release on November 26, 2017.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera, Oscar Wilde
This title is due for release on November 26, 2017
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera, Oscar Wilde
Please Log in and add this title to your wishlist.
Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera, Oscar Wilde

We will send you an email as soon as this title is available.