Under Vintergatans alla stjärnor

Unabridged Audiobook

Written By: Camilla Davidsson

Narrated By: Viktoria Flodström

Date: February 2015

Duration: 8 hours 41 minutes

Language: Swedish

Summary:

Under Vintergatans alla stjärnor är en intelligent och trovärdig feelgoodroman om en sönderstressad och vilse karriärkvinnas väg mot inre utveckling. I romantrilogins första del tvingas Emma lämna sin på ytan bekväma tillvaro i storstaden. Hon kastas ut på resa som blir fysiskt såväl som psykiskt utmanande, men också början till något nytt.

När vi lär känna Emma har hon utarbetad flytt karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London där Eric, amerikanen hon blivit handlöst förälskad i, bor. Deras relation blir komplicerad och utvecklas i en helt annan riktning än Emma tänkt sig. Hon lider sig igenom tiden i London och hankar sig fram på tillfälliga jobb. Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får en ingivelse att den är precis vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med en gammal ryggsäck och ett par slitna gymnastikskor ger hon sig iväg på den åttio mil långa vandringen mitt under den spanska högsommaren.

Att vandra långa sträckor dag efter dag är jobbigare än Emma någonsin kunnat föreställa sig. Under mödosamma dagar till fots genom den spanska landsbygden tvingas hon konfrontera sina mörkaste tankar och minnen från det förflutna. Men hon är inte ensam. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer från olika världsdelar och bakgrund. Flera av dem får stor betydelse för henne på olika plan. Emmas spontana infall utvecklas till en omvälvande resa som får henne att omvärdera sina livsval och allt hon någonsin trott på.

Camilla Davidsson har själv upplevt hur fel livet kan bli om man gör sina val utifrån en strävan efter att vara lyckad eller att andra till lags. Under Vintergatans alla stjärnor är till stor del baserad på författarens egen historia och hennes eget sökande efter mål och mening i tillvaron.

Genres:

Under Vintergatans alla stjärnor

by Camilla Davidsson

has successfully been added to your shopping cart

Under Vintergatans alla stjärnor, Camilla Davidsson
Under Vintergatans alla stjärnor, Camilla Davidsson
This title is due for release on February 2, 2015.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Under Vintergatans alla stjärnor, Camilla Davidsson
This title is due for release on February 2, 2015
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Under Vintergatans alla stjärnor, Camilla Davidsson
Please Log in and add this title to your wishlist.
Under Vintergatans alla stjärnor, Camilla Davidsson

We will send you an email as soon as this title is available.