Uppdrag mord

Unabridged Audiobook

Written By: Simon Kernick

Narrated By: Mats Eklund

Date: March 2016

Duration: 12 hours 18 minutes

Language: Swedish

Summary:

Operation kirurgsnitt är avsedd att lura colombianska narkotikahandlare att sälja en stor mängd kokain till två polisinfiltratörer på ett hotell vid Heathrow, men den slutar i katastrof och misstankarna faller snart på en av de inblandade poliserna, Stegs Jenner. Men Stegs är inte som andra poliser. Han är något av en enstöring med flera disciplinära prickar i registret och har alltid levt på gränsen. När hans kollega och nära vän dör i skottdramat på flygplatsen bestämmer han sig för att köra sitt eget race. Samtidigt deltar kommisarie John Gallan och inspektör Tina Boyd i utredningen av mordet på den före detta gangstern Slim Robbie O´Brien, som har varit med om att arrangera operationen. Nu är han också död, skjuten tillsammans med sin gamla mor i hennes lägenhet i Islington samtidigt som händelserna på Heathrow.

Stegs Jenner har sin egen agenda och utvecklar en plan som han har haft i tankarna mycket länge. Hämnden må vara ljuv men ska utföras med finess. Men är han den som polisen söker? Medan Gallan, Boyd och kommisarie Asif Malik kommer allt närmare den som ligger bakom mordet i hotellrummet avslöjar de en mordisk konspiration som för dem till kärnan av en av Londons mest ökända ligor. Vad de inte vet är att de också styrt in på en kurs som kommer att leda en av dem rakt i skottlinjen.

Genres:

Uppdrag mord

by Simon Kernick

has successfully been added to your shopping cart

Uppdrag mord, Simon Kernick
Uppdrag mord, Simon Kernick
This title is due for release on March 15, 2016.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Uppdrag mord, Simon Kernick
This title is due for release on March 15, 2016
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Uppdrag mord, Simon Kernick
Please Log in and add this title to your wishlist.
Uppdrag mord, Simon Kernick

We will send you an email as soon as this title is available.