Ur havet stiger vågorna

Unabridged Audiobook

Written By: Annika Sjögren

Narrated By: Lars T. Johansson

Date: December 2010

Duration: 11 hours 59 minutes

Language: Swedish

Summary:

På ytan är Louise Strandbergs liv en idyll. Hon har ett bra jobb som rektor på Rosenbäcksskolan i Härnösand, bor i ett vackert hus och har en lycklig familj. Allt är dock inte riktigt som det ser ut. Hennes man Christer är notoriskt otrogen, hennes jobb slukar all fritid och relationen till dottern Isabelle är minst sagt ansträngd.

Pressad av sina privata problem begår Louise ett ödesdigert misstag. Under ett möte med familjen Papadopoulos, där pappan misstänks ha misshandlat sin son Daniel, låter hon sig bevekas till att vänta med en anmälan.

Dagen efter är Daniel inte i skolan och hans lillebror kommer inte till förskolan. Pappan hävdar att hans fru lämnat honom och tagit barnen med sig. Louise godtar hans förklaring och skjuter tacksamt problemet åt sidan, men det dyker genast upp ett nytt. Isabelle har stuckit till Stockholm med sin pojkvän, som ingen i familjen har träffat. Vem är han egentligen? Och varför svarar hon inte i sin mobil?

Ur havet stiger vågorna är en psykologisk thriller där en tragedi uppdagar två trasiga familjers djupaste hemligheter. Det är en berättelse om otrohet, våld och skuld dolt bakom välputsade villafasader. Liksom Annika Sjögrens tidigare kritikerhyllade deckare Där ingen vind blåser och Som glöd blir till aska utspelar sig även denna i Härnösand.

Genres:

Ur havet stiger vågorna

by Annika Sjögren

has successfully been added to your shopping cart

Ur havet stiger vågorna, Annika Sjögren
Ur havet stiger vågorna, Annika Sjögren
This title is due for release on December 10, 2010.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Ur havet stiger vågorna, Annika Sjögren
This title is due for release on December 10, 2010
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Ur havet stiger vågorna, Annika Sjögren
Please Log in and add this title to your wishlist.
Ur havet stiger vågorna, Annika Sjögren

We will send you an email as soon as this title is available.