Vassa föremål

Unabridged Audiobook

Written By: Gillian Flynn

Narrated By: Anna Maria Käll

Publisher: Findaway Voices

Date: August 2014

Duration: 10 hours 27 minutes

Language: Swedish

Summary:

Av författaren till megasuccén Gone Girl:

Efter en lång tids frånvaro är journalisten Camille Parker tillbaka i sin gamla hemstad. Hon är ditskickad av sin arbetsgivare en tredje klassens Chicago-tidning för att rapportera om två unga flickors försvinnande. Camille är motvilligt inhyst i sitt föräldrahem, där hon på nytt konfronteras med sin distanserade mamma och den brådmogna trettonåriga halvsyster hon knappt känner. Hemsökt av mörka händelser ur det förflutna, och samtidigt bekymrad över det olustiga grepp hennes syster tycks ha om stan, brottas Camille med samma gamla behov av att bli accepterad som plågade henne under uppväxten.
När ledtrådar visar sig bli återvändsgränder identifierar sig Camille allt mer med de unga offren. Och till sist inser hon att hon inte har något val: Hon är tvungen att nysta upp sitt såriga förflutna om hon ska kunna klara sig ur den här hemkomsten med livet i behåll.
I översättning av Rebecca Alsberg.

GILLIAN FLYNN är en av världens just nu mest hyllade kriminalförfattare, och hennes tredje roman Gone Girl hör till det senaste årets allra största succéer. Boken har sålt i över 6 miljoner exemplar. Hösten 2014 har filmversionen premiär, i regi av David Fincher och med Ben Affleck och Rosamund Pike i två av huvudrollerna. Mörka platser, som kom på svenska 2012, fick även den lysande recensioner och utnämndes av Yukiko Duke i SVT:s Gomorron Sverige till »Höstens absolut bästa deckare!«. Nu kommer Gillian Flynns debutroman Vassa föremål också den kritikerhyllad i svensk nyöversättning av Rebecca Alsberg. Gillian Flynn är bosatt i Chicago.

Genres:

Vassa föremål

by Gillian Flynn

has successfully been added to your shopping cart

Vassa föremål, Gillian Flynn
Vassa föremål, Gillian Flynn
This title is due for release on August 13, 2014.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Vassa föremål, Gillian Flynn
This title is due for release on August 13, 2014
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Vassa föremål, Gillian Flynn
Please Log in and add this title to your wishlist.
Vassa föremål, Gillian Flynn

We will send you an email as soon as this title is available.