[Catalan] - Adéu

Written by:
Angel Burgas
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
September 2021
Duration
6 hours 52 minutes
Summary
Aquest recull de contes té una temàtica comuna: la mort. Tracten amb profunditat el tema de la mort i no ho fan des de la perspectiva dels vius, de manera realista, sinó que van més enllà, i fins i tot els mateixos morts expliquen les reaccions dels vius. Amb un principi prometedor, combina elements reals i elements fantàstics en històries que fusionen la descripció costumista amb el simbolisme religiós del present, passat i futur.
Una novel·la molt imaginativa amb moltes sorpreses que oculten detalls entre la vida i la mort, fins al punt que fa que ens preguntem si estem en vies d’esdevenir fantasmes, ja que té un to tan realista que fins i tot els personatges tenen reaccions sobrenaturals.
Molts d’ells han agafat l’últim tren i han deixat de banda passions i falses il·lusions. Tu tens ganes d’agafar-lo? Com t’imagines sense vida? On series? Què passaria si els morts renaixessin? Saber i no saber a través d’històries de resurreccions, teràpies amb difunts, pors, esperances, decepcions, etc. és el que s’observa en aquest recull.


-
Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista 'Faristol' especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de 'Libres al replà', bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, 'Noel et busca' (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.
1 book added to cart
Subtotal
$15.99
View Cart