Written By: Marta Orriols

Narrated By: Nuria Samsó

Date: May 2021

Duration: 4 hours 6 minutes

Language: Spanish

Summary:

A través de personatges fugaços i d'imatges senzilles que condensen grans emocions en petits gestos, aquest recull de contes retrata la infinitat de relacions a què ens condueix l'amor. L'estima, el dolor, les renúncies implícites, els oblits o les pèrdues es relacionen íntimament en uns textos en què els protagonistes s'enfronten de manera quasi imperceptible amb l'exterior mentre proven d'oblidar els somnis, els desitjos laborals i sexuals i, fins i tot, el dret a enfadar-se.Un calidoscopi proper i empàtic que ens aproxima de manera natural als sentiments que maquillem per por d'alterar el curs de les nostres vides. Anatomia de les distàncies curtes és un paisatge lúcid i emocional reblert dels silencis que protegimA través de personatges fugaços i d'imatges senzilles que condensen grans emocions en petits gestos, aquest recull de contes retrata la infinitat de relacions a què ens condueix l'amor. L'estima, el dolor, les renúncies implícites, els oblits o les pèrdues es relacionen íntimament en uns textos en què els protagonistes s'enfronten de manera quasi imperceptible amb l'exterior mentre proven d'oblidar els somnis, els desitjos laborals i sexuals i, fins i tot, el dret a enfadar-se.Un calidoscopi proper i empàtic que ens aproxima de manera natural als sentiments que maquillem per por d'alterar el curs de les nostres vides. Anatomia de les distàncies curtes és un paisatge lúcid i emocional reblert dels silencis que protegim
-
Marta Orriols Balaguer (Sabadell, 1975). Els seus textos retraten la complexitat de les relacions humanes amb una prosa delicada i harmònica d'alta intensitat emocio­nal.

Genres:

Anatomia de les distàncies curtes

by Marta Orriols

has successfully been added to your shopping cart

Anatomia de les distàncies curtes, Marta Orriols
Anatomia de les distàncies curtes, Marta Orriols
This title is due for release on May 11, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Anatomia de les distàncies curtes, Marta Orriols
This title is due for release on May 11, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Anatomia de les distàncies curtes, Marta Orriols
Please Log in and add this title to your wishlist.
Anatomia de les distàncies curtes, Marta Orriols

We will send you an email as soon as this title is available.