Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts
[Swedish] - Andras pengar

[Swedish] - Andras pengar

Written by:
Tomas Arvidsson
Narrated by:
Magnus Schmitz
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2019
Duration
7 hours 55 minutes
Summary
Tomas Arvidssons populära deckarserie om Svenne Mattson får nytt liv i nyutgåva med nya snygga omslag och uppläsning av Magnus Schmitz!

Det är strax innan jul. Mycket folk är i rörelse men polisen börjar redan dra ner inför helgen, något som dataexperten Svenne Mattson, kassaskåpsexperten Kenneth Lind och uppfinnaren av värdetransportväskor Martin Strand räknar med. Tillsammans planerar de att begå det smartaste, största och snyggaste värdetransportrånet i historien. Utan våld och vapen ska de lägga vantarna på en fullastad Securitasbuss mitt i Göteborg.

När värdetransport C3 med 51 miljoner svenska kronor i lasten försvinner spårlöst från Kungsportsplatsen står polisen handfallna.

Försäkringsutredaren och före detta polisen Karolina Jonsson sätts på fallet. Hon är vass, intuitiv och smart. Men i Svenne hittar hon en värdig motståndare och när två skarpa hjärnor ställs mot varandra i en professionell tvekamp, kan det bara sluta som det gör här ...

”Andras pengar” är den första, fristående delen i Tomas Arvidssons deckarserie om Svenne Mattson.

Tomas Arvidssons deckare är skickligt komponerade, välskrivna och mycket spännande. Med stor berättarglädje och underfundig humor, men helt utan våldsskildringar, utgör de en stilla protest mot det allt grövre underhållningsvåldet.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart