[Danish] - Annette Edel: Mit liv, Min gave

[Danish] - Annette Edel: Mit liv, Min gave

Written by:
Annette Edel
Narrated by:
Annette Edel
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2020
Duration
3 hours 55 minutes
Summary
En indsigt i det liv jeg har levet og lever. Alt er skrevet, alt er ikke med. Dette er mit liv på godt og ondt. Et kig i barndommen og opvæksten. Ungdomsår og de senere år.

Jeg besluttede mig for min bog, at skrive om mit liv ud fra mit syn og mine oplevelser. Og dét som så mange synes er underligt. Nemlig det at være clairvoyant. Ja, hvad er det og hvordan startede det hele? Godt spørgsmål. Jeg ved det ikke. Det var der bare.

Jeg ved ikke alt. Jeg får ikke alt at vide fra åndelig side. Det jeg får og modtager, er det jeg prøver at videregive på bedste vis. Men jeg er ikke fejlfri. Jeg er et menneske der går ind og bliver medium. Ikke et medium der går ind og bliver menneske. Jeg er ikke et orakel. Nogle vil hade mig, fordi sådan er mennesket. Nogle vil kunne lide mig. Andre vil synes jeg er for meget og det er jeg helt sikkert.

Den her bog er ikke om 'love light', harmoni og 'nu skal vi sidde i en rundkreds og elske hinanden.' Det er en bog om mit liv og min gave. På godt og ondt. Jeg har været meget igennem. Men fortryder jeg noget? Måske. Det er der intet at gøre ved, end at komme videre.
1 book added to cart
Subtotal
$18.00
View Cart