Give the gift of audiobooks this season with a prepaid gift subscription Shop Gifts
[Swedish] - Blot

[Swedish] - Blot

Written by:
Håkan östlundh
Narrated by:
Reine Brynolfsson
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
April 2008
Duration
11 hours 18 minutes
Summary
En ambulanshelikopter flyger över Östersjön med kriminalpolisen Fredrik Broman. Han har en svår skallskada och ingen vet om han kommer att klara sig.
Tre veckor tidigare har två människor hittats mördade på en gård i Levide. En kvinna, dödad med ett enda hugg. En man, massakrerad till oigenkännlighet. När de hittas på den blodiga stavparketten i det exklusiva vardagsrummet har de redan varit döda i två dagar. Husets ägare, Arvid Traneus, har nyligen kommit hem efter flera år som storföretagskonsult i Japan. Polisen utgår först från att Arvid är den slaktade mannen. Kvinnan vid hans sida har ju identifierats som frun i huset. Men när det visar sig att den döde mannen inte är Arvid utan hans kusin, tar utredningen en ny vändning. Och de misstänkta tycks försvinna spårlöst.
Blot utspelas på det idylliska men isolerade Gotland, där det visar sig vara svårare att undkomma sitt förflutna än i storstaden. Vi får följa Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen i deras jakt på en förbryllande besinningslös mördare. Med Blot har Östlundh skapat en annorlunda men ändå klassisk deckare, som i Reine Brynolfssons uppläsning håller lyssnaren fängslad från början till slut.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart