Den dummaste jävla idé jag någonsin hört

Unabridged Audiobook

Written By: Johan Wendt

Narrated By: Mattias Linderoth

Publisher: Findaway Voices

Date: January 2017

Duration: 5 hours 17 minutes

Language: Swedish

Summary:

När Johan Wendt startade Mattecentrum 2008 hade han aldrig hört talas om socialt entreprenörskap. Han ville bara arbeta med något som fick honom att må bra och gjorde honom lycklig. I boken Den dummaste jävla idé jag någonsin hört berättar Johan sin historia, han delar också generöst med sig av tips om hur du lyckas som social entreprenör, var du hittar pengar till din idé, hur man arbetar med PR, om organisation och ledarskap och hur man tror på sig själv och sin idé även när ingen annan gör det.

-I början trodde ingen på mig, mina närmsta sågade idén om Mattecentrum, en person på Skolverket trodde att jag drev en sekt, handläggaren på Skatteverket försökte övertala mig att inte starta och en man som jag försökte få att sponsra mig via sitt företag gick så långt som att säga att "Detta var den dummaste jävla idé jag någonsin har hört". Jag är någonstans ändå tacksam gentemot mina tvivlare då jag i alla fall fick titeln till min bok om socialt entreprenörskap. Nu är det dags att samhället börjar tro på och stötta sociala entreprenörer från start och inte först när de har blivit erkänt framgångsrika, säger Johan Wendt.

Johan Wendt utbildade sig till civilingenjör men fann snart att det var något helt annat han brann för, nämligen att öka kunskapen i matte hos barn och ungdomar. När han började sitt arbete saknade han såväl budget som erfarenhet men hade rejält med idéer och en otrolig drivkraft. Några år senare hjälper den ideella föreningen Mattecentrum hundratusentals barn och ungdomar varje månad att plugga matte helt gratis. Johan är idag en av Sveriges mest framgångsrika sociala entreprenörer och har sedan Mattecentrum även startat Kodcentrum, för att lära barn koda.

Genres:

Den dummaste jävla idé jag någonsin hört

by Johan Wendt

has successfully been added to your shopping cart

Den dummaste jävla idé jag någonsin hört, Johan Wendt
Den dummaste jävla idé jag någonsin hört, Johan Wendt
This title is due for release on January 4, 2017.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Den dummaste jävla idé jag någonsin hört, Johan Wendt
This title is due for release on January 4, 2017
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Den dummaste jävla idé jag någonsin hört, Johan Wendt
Please Log in and add this title to your wishlist.
Den dummaste jävla idé jag någonsin hört, Johan Wendt

We will send you an email as soon as this title is available.