Black Friday sale: Gift subscriptions at our best prices of the year! Shop Now
Den lättaste avslappningsövningen någonsin

Den lättaste avslappningsövningen någonsin

A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
September 2019
Duration
0 hours 17 minutes
Summary
I Den lättaste avslappningsövningen någonsin har den korta avslappningsövning som inleder den guidade meditationen Rosenträdgården fått bli huvudmomentet och bilda en lätt avslappningsövning som passar alla, både nybörjare och vana meditatörer. Övningen kan också göras av lite äldre barn, cirka 10-12 år och uppåt. Övningen inleds med att du först får känna in känslan av din andning. Därefter får du hjälp att slappna av först i benen, sedan i höfterna, därefter i magen bröstet och ryggen, följt av dina händer och armar, därefter i nacken och halsen, och till sist i dina ansiktsmuskler. När du har slappnat av i kroppen ges du sedan 10 minuter där du bara kan vila.

Den lättaste avslappningsövningen någonsin har många användningsområden. Du kan använda den på lunchrasten eller efter jobbet eller skolan för att varva ner och ladda om. Eftersom alla former av avslappning/meditation är bra för att behandla både stress och olika former av hälsoproblem som t.ex. ångest, smärta, sömnsvårigheter, depression och så vidare så kan övningen användas även för detta ändamål. Även personer med utmattningssyndrom som ibland kan bli mer stressade av hur meditationslärare lägger upp sina övningar bör kunna ta denna ljudbok till sig. Utöver att känna in känslan av dina andetag, vilket görs för att få kontakt med din kropp och hjälpa dig slappna av, är övningen helt kravlös; inte någon gång under hela avslappningsövningen kommer du att bli ombedd att fokusera eller koncentrera dig på någonting. Du behöver inte heller engagera dig i att slappna av i dina muskler då du blir informerad om att de slappnar av istället för att bli ombedd att slappna av i dem.

Övningen skar inte utföras av någon, eller i närheten av någon, som framför ett fordon. Vill du lyssna på övningen när du åker bil eller buss så använd hörlurar. 

Bakgrundsmusik: Daydreams av Christopher Lloyd Clarke. Uppläst av författaren. Bagrundsbild till omsalg: CanStockPhoto / [Tolokonov].

 
Den lättaste avslappningsövningen någonsin
This title is due for release on September 23, 2019.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Den lättaste avslappningsövningen någonsin
This title is due for release on September 23, 2019
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Den lättaste avslappningsövningen någonsin
Please Log in and add this title to your wishlist.
Den lättaste avslappningsövningen någonsin

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$4.75
View Cart