[Dutch; Flemish] - Dood en een hond (een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 2)

[Dutch; Flemish] - Dood en een hond (een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 2)

Written by:
Fiona Grace
Narrated by:
Sofie Kramer
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
November 2020
Duration
6 hours 54 minutes
Summary
DOOD EN EEN HOND (EEN LACEY DOYLE COZY MYSTERY – BOEK 2) is het tweede boek in een aantrekkelijke, nieuwe cozy mystery-serie van Fiona Grace.

Lacey Doyle, negenendertig jaar en pas gescheiden, heeft een drastische verandering in haar leven gemaakt: ze heeft het snelle leven van New York City de rug toegekeerd en is in de schilderachtige Engelse kustplaats Wilfordshire neergestreken.

De lente zit weer in de lucht. Met het moordmysterie van vorige maand achter de rug, een nieuwe beste vriend in de vorm van haar Engelse herdershond en een ontluikende relatie met de banketbakker aan de overkant van de straat, lijkt het alsof alles eindelijk op zijn plek valt. Lacey is zo enthousiast over haar eerste grote veiling, vooral wanneer er een waardevol, mysterieus voorwerp in haar catalogus terechtkomt.

Het lijkt allemaal zonder problemen te verlopen, totdat twee mysterieuze bieders van buiten de stad aankomen en een van hen de dood vindt.

Het kleine stadje is in rep en roer, en de reputatie van haar bedrijf staat op het spel. Kunnen Lacey en haar trouwe hond de misdaad oplossen en haar naam in ere herstellen?

Boek 3 in de serie, MISDAAD IN HET CAFÉ, is ook vooruit te bestellen!
1 book added to cart
Subtotal
$2.99
View Cart