[Swedish] - Draktronen (Magikernas tid – Bok två)

[Swedish] - Draktronen (Magikernas tid – Bok två)

Written by:
Morgan Rice
Narrated by:
Joseph Berg
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
January 2021
Duration
6 hours 11 minutes
Summary
“Alla ingredienser för omedelbar succé finns med: intriger, motintriger, spänning, tappra riddare och blomstrande relationer fyllda med brustna hjärtan, villfarelse och svek. Den passar alla åldrar och kommer att underhålla dig i timmar. En självklar rekommendation till alla fantasyläsares boksamling.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (om Trollkarlens ring)

“Här ser vi början på något anmärkningsvärt.”
--San Francisco Book Review (om Hjältars väg)

Morgan Rice från USA Today, författaren bakom den toppsäljande Hjältars väg, med över 1300 femstjärniga omdömen, kommer nu med första delen av en häpnadsväckande, ny fantasyserie.

DRAKTRONEN (MAGIKERNAS TID – BOK TVÅ) skildrar historien om en väldigt speciell 16-årig pojkes uppväxt. Som son till en smed i en fattig familj, ser han inte någon chans att bevisa sina stridsförmågor och ta sig in bland de adliga. Ändå besitter han en kraft som han inte kan förneka och ett öde som han måste följa.

Den berättar historien om en 17-årig prinsessa som står inför sitt bröllop och samtidigt är ämnad något alldeles storslaget – och om hennes lillasyster, avvisad av familjen och döende i pesten.

Den berättar historien om deras tre bröder, tre prinsar som inte kunde vara mer olika varandra – men som alla tre tävlar om makt.

Den berättar historien om ett kungarike på gränsen till förändring, till invadering; historien om det döende draksläktet som faller från himlen.

Den berättar historien om två rivalkungariken, om forsen som delar dem, om ett landskap försett med vilande vulkaner och en huvudstad som endast nås av vågorna. Det är en historia om kärlek och passion, om hat och syskonrivalitet, om skurkar och gömda skatter, munkar och hemliga krigare, ära och prakt, svek och lögner.

Det är historien om Dragonfell, en historia om heder och mod, om trollkarlar, magi och öde. Det är en saga du inte kan lägga ifrån dig förrän långt in på natten, en som tar dig till en annan värld, en vars karaktärer du förälskar dig i och aldrig kommer att glömma. Den tilltalar alla åldrar och kön.

Bok tre (FÖDD FRÅN DRAKAR) finns nu att förbeställa.

”En livfull fantasi… Bara början på vad som utlovar sig vara en episk bokserie för unga vuxna.”
– Midwest Book Review (om Hjältars väg)

”Fartfylld… Rices sätt att skriva är stabilt och premissen är fängslande.”
– Publishers Weekly (om Hjältars väg)
1 book added to cart
Subtotal
$2.99
View Cart