Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring)

A free trial credit cannot be used on this title.

Unabridged Audiobook

Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice

Give as a Gift

Send this book as a Gift!

Book Rating

Narrator Rating

Written By: Morgan Rice

Narrated By: Jeroen Kramer

Date: April 2020

Duration: 7 hours 7 minutes

Language: Dutch; Flemish

Summary:

In EEN AANVAL VAN MOED (Boek #6 in de Tovenaarsring), vervolgt Thor zijn zoektocht, dieper het Rijk in, om het Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Terwijl hij en zijn vrienden met een tragedie te maken krijgen en een lid van hun hechte groep verliezen, worden Thor en zijn overgebleven vrienden closer dan ooit, en leren ze dat ze tegenspoed samen moeten confronteren. Hun reis neemt hen mee naar nieuwe en exotische gebieden, waaronder de naargeestige Zoutvelden, de Grote Tunnel, en de Bergen van Vuur, terwijl ze het moeten opnemen tegen afschuwelijke monsters.

Thors vaardigheden ontwikkelen zich terwijl hij traint, en hij zal al zijn krachten nodig hebben om te overleven. Ze ontdekken eindelijk waar het Zwaard naartoe is gebracht, en ze komen erachter dat ze naar de meest gevreesde plek in het Rijk zullen moeten afreizen om het terug te halen: het Land van de Draken.

In de Ring herstelt Gwendolyn langzaam van haar aanval, en worstelt ze met een diepe depressie. Kendrick en de anderen zweren om te vechten voor haar eer, ondanks de onmogelijke kansen. Er volgt één van de grootste gevechten in de geschiedenis van de Ring, waarbij ze er alles aan doen om Silesia te bevrijden en Andronicus uit te schakelen.

Ondertussen waagt Godfrey zich in vijandelijk gebied en leert hij wat het is om een krijger te zijn, op zijn eigen, unieke manier. Gareth slaagt erin om in leven te blijven en gebruikt zijn sluwheid om Andronicus voor te blijven, terwijl Erec voor zijn leven vecht om Savaria te redden van een invasie—en Alistair, zijn grote liefde, te redden. Argon betaalt een kostbare prijs wanneer hij zich mengt in menselijke affaires. En Gwendolyn moet besluiten of ze haar leven opgeeft of de rest van haar leven als een geïsoleerde non in de eeuwenoude Vluchttoren doorbrengt.

Maar niet voordat, in een schokkende plotwending, Thor eindelijk ontdekt wie zijn echte vader is.

Zullen Thor en de anderen hun zoektocht overleven? Zullen ze het Zwaard van het Lot vinden? Zal de Ring de invasie van Andronicus overleven? Wat zal er terecht komen van Gwendolyn, Kendrick en Erec? En wie is Thors echte vader?

EEN AANVAL VAN MOED is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 70.000 woorden.

Genres:

Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring)

by Morgan Rice

has successfully been added to your shopping cart

Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice
Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice
This title is due for release on April 14, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice
This title is due for release on April 14, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice
Please Log in and add this title to your wishlist.
Een Aanval Van Moed (Boek #6 in de Tovenaarsring), Morgan Rice

We will send you an email as soon as this title is available.