El millor lloc del món

Written by:
Rosa Cullell
Narrated by:
Thais Pérez

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 25 minutes
Summary
El millor lloc del món transcorre entre la Barcelona grisa, lenta i temorosa dels anys seixanta, on queden restes d’un temps que s’acaba, i l’actualitat, envoltada de decisions ràpides i passions breus. Famílies d’abans, homes i dones d’ara, en diversos escenaris: Catalunya, Astúries i el sud de França. La Rosa, directora d’una oficina de la Caixa fa cinquanta anys practica els balls de saló i s’escapa, enlloc, amb autobús. En Manu, bomber, vol un préstec per comprar l’àtic dels seus somnis i viure-hi amb el seu nòvio. La Marianne i la Pilar abandonen marits i fills i es troben a Niça. Vides que s’encreuen, històries d’amor i desamor i, per sobre de tot, un brindis al tornar a començar.
-
Rosa Cullell (Barcelona, ​​1958). Periodista a la BBC, TVE i El País, articulista, directora general adjunta de La Caixa, consellera delegada de Grup 62, directora general del Liceu i després de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. I ara, novel·lista. El seu debut en la literatura porta per títol 'El millor lloc de el món'.
El millor lloc del món
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
El millor lloc del món
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
El millor lloc del món
Please Log in and add this title to your wishlist.
El millor lloc del món

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart