El Picasso desconegut

Written by:
Nil Barral
Narrated by:
Thais Pérez

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
2 hours 33 minutes
Summary
Un quadre de Ramon Casas que no és el que sembla, empleats fidels que amaguen secrets, una estafa milionària en què fins i tot hi ha implicats alts càrrecs... El nou cas de l'investigador Nil Barral té tots els elements per mantenir-nos en alerta fins que el detectiu resolgui el misteri. Nil Barral comptarà, com sempre, amb l'ajut de la seva secretària Rita i el suport i comprensió del seu estimat Nèstor, que aquesta vegada li farà un bon ensurt sense voler.


-
Nil Barral Ferrer és el pseudònim d'Isabel-Clara Simó i Monllor, una escriptora, periodista i política valenciana. És considerada una de les autores modernes més importants de la literatura en català. Ha estat guardonada en múltiples ocasions. Entre altres distincions, el 1993 va rebre el Premi Sant Jordi de novel·la per La salvatge; el 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria literària, i el 2001 li van atorgar el Premi Andròmina de narrativa per Hum... Rita!: l'home que ensumava dones i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en assaig per En legítima defensa. També ha estat distingida amb el XIX Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira per El meu germà Pol.
El Picasso desconegut
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
El Picasso desconegut
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
El Picasso desconegut
Please Log in and add this title to your wishlist.
El Picasso desconegut

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$3.99
View Cart