El racó de Penélope

Narrated by:
Albert Cortés

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
4 hours 45 minutes
Summary
Zinc Peris emprèn un viatge, un llarg viatge de pocs quilòmetres de distància, des d'un barri de València fins al Perelló, un poble de la costa on els pares han decidit obrir un restaurant, El Racó de Penèlope. De fet són ells qui s'han vist obligats a canviar d'aires i de retruc, de la nit al dia, capgiren la vida del fill com un mitjó. Àlex, el cuiner del restaurant, un home enginyós i enigmàtic, es converteix en el guia de Zinc: li ensenya les veritats essencials, el valor de l'amistat, la moral, la traïció, i coses més pràctiques com ara coure un pa de sobrassada o flirtejar amb una xicota. Però Àlex porta aparellat amb ell el misteri i l'engany. En aquest viatge a l'interior d'ell mateix, Zinc Peris es farà més savi: entendrà que l'amor és el record d'una carícia, no una estadística de conquestes; però també comprendrà que les persones són alhora la cara i la creu de la mateixa moneda i que per apreciar el valor de les coses menudes un ha d'estar disposat a sacrificar-ne de grans.
-
Pasqual Alapont Ramon (Catarroja, 1963), és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, i ha treballat sempre vinculat a el món de el llibre i el teatre, bé com a traductor, editor, novel·lista o com a actor i dramaturg.
El racó de Penélope
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
El racó de Penélope
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
El racó de Penélope
Please Log in and add this title to your wishlist.
El racó de Penélope

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$7.99
View Cart