Written By: Jordi Coca

Narrated By: David Espunya

Date: July 2020

Duration: 5 hours 43 minutes

Summary:

Plou, plou de manera constant. Miquel Gironès té seixanta-quatre anys i fa molt temps que viu sol. És gras, i els divendres al vespre sempre torna cansat a casa. D'ençà que se li va morir la dona, el carrer on viu ha canviat profundament i ell ja no entén el món que l'envolta. Abans era el perfecte intermediari comercial, elegant, àgil, amb sentit de l'humor, i en canvi ara és feixuc i lent. Li costa pujar i baixar l'escala de casa. Ajagut al llit, adora evocar l'Ester, la mare, el pare, que era metge i també va morir fa anys... I recorda la Rita, l'Agnès, la Patrícia, les secretàries de les ofi cines que visitava quan era jove, la Teresa i les veïnes lesbianes, el soci dels negocis tèrbols, el grup de coneguts dels dimecres al bar...Plou tota la nit. Com un Robinson urbà, atrapat en un mar de pluja i per la memòria, Miquel Gironès és el testimoni desencisat d'un món bastit amb mentides i sense perspectives de futur. Una novel·la que ens interpel·la sobre la identitat i els fonaments de l'home actual.
-
Jordi Coca (Barcelona, ??1947) és novel·lista i dramaturg. Actualment és doctor en Arts Escèniques, té el DEA en Filologia Catalana i és titulat superior en Art Dramàtic. Com a escriptor es va iniciar amb Un d'aquells estius i des de llavors ha publicat nombroses obres, tant novel·la, com narrativa breu, poesia o teatre. Entre els seus llibres destaquen La japonesa, Premi Josep Pla 1992, Sota la pols, premi Sant Jordi 1999, Lena o Cara d'àngel, premi Joanot Martorell 2003. Ha publicat dues obres de teatre que han estat representades, Platja negra i Antígona. La llista dels seus llibres és llarga i podem destacar aquí la nit de les papallones, En caure la tarda o El diable il 'home just.

Genres:

En caure la tarda

by Jordi Coca

has successfully been added to your shopping cart

En caure la tarda, Jordi Coca
En caure la tarda, Jordi Coca
This title is due for release on July 6, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
En caure la tarda, Jordi Coca
This title is due for release on July 6, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
En caure la tarda, Jordi Coca
Please Log in and add this title to your wishlist.
En caure la tarda, Jordi Coca

We will send you an email as soon as this title is available.