Guguengol

Written by:
David Nel Lo
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
2 hours 48 minutes
Summary
Has sentit a parlar mai de Guguengol? És un continent o una illa? No se'n sap gairebé res. Tret d'una cosa: a Guguengol qualsevol feblesa és condemnada, i no hi ha pietat per als dèbils. El Notlits està a les portes de l'edat adulta, però abans de ser considerat tot un home s'haurà de sotmetre a unes proves que li poden costar la vida.
-
David Nel·lo i Colom (Barcelona, 1959) és un escriptor, traductor i músic flautista català. Premi Andròmina de narrativa el 2006. Especialitzat en literatura infantil i juvenil, també ha obtingut els premis Vaixell de Vapor (1994), Enric Valor de narrativa juvenil (1998), Cavall Fort de contes (1999), Fiter i Rossell de novel·la (2001), columna Jove (2002), Ciutat d'Olot (2007), EDEBÉ de narrativa infantil i juvenil (2014), Premi Prudenci Bertrana de novel·la (2017) i Premi Sant Jordi de novel·la (2019). Les seves obres han estat traduïdes al castellà, francès, alemany, turc, coreà, rus, tagal, grec i portuguès.
Guguengol
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Guguengol
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Guguengol
Please Log in and add this title to your wishlist.
Guguengol

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart