[Swedish] - Hjältars Väg (Första Boken Av Trollkarlens Ring)

[Swedish] - Hjältars Väg (Första Boken Av Trollkarlens Ring)

Written by:
Morgan Rice
Narrated by:
Ulf Bjorklund
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2019
Duration
8 hours 4 minutes
Summary
“TROLLKARLENS RING har allt som krävs för att bli en riktig succé: intriger och motintriger, mysterier, tappra riddare och spirande förälskelser, brustna hjärtan och svek. Det här är många timmars underhållning, och något för alla åldrar. Ett måste i varje fantasyläsares bokhylla.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

#1 På topplistan!

En ny, fantastisk fantasyserie från bästsäljarförfattaren Morgan Rice! HJÄLTARS VÄG (första delen av TROLLKARLENS RING) är den storslagna berättelsen om en alldeles särskild pojke, en fjortonåring från en liten by i utkanten av Ringens kungarike. Yngst av fyra syskon, minst omtyckt av sin far och avskydd av sina tre bröder har Thorgrin en känsla av att han är annorlunda. Han drömmer om att en dag bli en stor krigare, om att bli en av kungens män och skydda Ringen från de vilda horder av fiender som lever på den andra sidan Klyftan. När han väl har åldern inne, men förbjuds av sin far att ens försöka bli uttagen till kungens legion så vägrar han att ge upp: han ger sig av på egen hand, fast besluten att ta sig till Kungsgård för att bli tagen på allvar.

Men Kungsgård är en plats full av familjeintriger, maktkamp, ambitioner, avund, våld och svek. Kung MacGil måste välja ett av sina barn till arvinge, och det uråldriga Ödessvärdet – källan till all makt – ligger fortfarande orört, i väntan på att den utvalde skall komma. Thorgrin är en främling och kämpar för att bli accepterad och tas in i Legionen.

Thorgrin inser att han har märkliga krafter som han inte ens själv kan förstå, att han har en särskild gåva och ett särskilt öde. Mot alla odds förälskar han sig i kungens dotter, och fastän deras förbjudna kärlek växer så upptäcker han att han har mäktiga rivaler. När han kämpar för att förstå sina krafter tas han i beskydd av kungens trollkarl, som berättar om den mor han aldrig träffat, i ett land långt i fjärran, bortom Klyftan och till och med bortom drakarnas land.

Innan Thorgrin kan ge sig ut i världen för att bli den krigare han önskar måste han först avsluta sin träning. Men allt kan ta slut redan innan det börjat eftersom han kastas rakt in i kungahusets intriger och ränker som hotar att ta ifrån honom hans kärlek och förgöra honom – och hela kungariket.

HJÄLTARS VÄG erbjuder ett sofistikerat världsbygge och spännande karaktärer. Det är en storslagen berättelse om vänner och älskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska ränker, om att bli vuxen och brustna hjärtan, ambitioner och svek. Det är en berättelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det är fantasy som för läsaren till en helt oförglömlig värld och som tilltalar alla åldrar och kön. Boken är 80000 ord.

”Eldfängd fantasy med en berättelse full av intriger och mysterier. Hjältars väg handlar i grunden om kampen för att växa i mod och leva för erfarenhet, personlig mognad och perfektion… För de som är på jakt efter ett rejält fantasyäventyr så levererar berättelsens huvudpersoner, berättargrepp och action en fartfylld räcka händelser som beskriver Thors utveckling från drömsk pojke till ung vuxen i kamp mot omöjliga odds för sin överlevnad… Och det här är bara början i vad som lovar att bli en helt storslagen serie för unga vuxna.
--Midwest Book Review (D. Donovan, eBook Reviewer)
1 book added to cart
Subtotal
$1.99
View Cart