Independència d´interessos

Written by:
Marc Moreno
Narrated by:
David Espunya

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
5 hours 29 minutes
Summary
Tot comença amb un robatori d'uns papers del Monestir de Sant Cugat mentre a Matadepera s'està debatent sobre el procés sobiranista, a primera vista que podrien tenir en comú els afers de l'Església amb la política?, potser molt o potser res, però i si afegim un descendent del Compte Borrell, un milionari recalcitrant amb set de diners i poder, un retrat força cru sobre les altes esferes de la societat catalana, i si a més hi afegim embolics de faldilles, assassinats i segrestos, i per rematar fem treballar junts en aquest cas personal dels Mossos d'Esquadra, de la Guardia Civil, de l'Exercit Espanyol, del CNI i el Conseller de l'Interior. Ara ja no em podeu dir que aquesta historia li falta res.
Un thriller molt ben explicat, amb una ploma àgil i un tempo que es va adequant a la historia, passant d'Allegros a Lentos en qüestió de pocs paràgrafs. Ric en descripcions tant de l'ambient, que passa a ser un personatge en si mateix, com dels personatges que mouen els fils o són utilitzats com a titelles. Te girs argumentals que et deixen amb la boca oberta i quan comences a tenir els teus sospitosos, en Marc Moreno, fa girar la truita i et retrobes buscant indicis i pistes per descobrir les trames polítiques i policials.
-
Marc Moreno (Barcelona, 1977) és un periodista, un escriptor i editor català. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l'editorial Llibres del Delicte i les col·laboracions als suplements de La Vanguardia i la revista Lonely planet. Llibres del Delicte és una petita editorial que publica obres de novel·la negra en català. Com a novel·lista, les seves obres retraten l'afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per satisfer les seves passions. Al festival Tiana Negra 2016 va parlar de la 'invisibilitat dins de la invisibilitat', de la voluntat d'aprofundir en els personatges i de la necessitat de trencar alguns estigmes al voltant de les perifèries urbanes, en què l'exclusió, la desestructuració familiar, l'anomia i la delinqüència apareixen com la irremeiable profecia que es compleix a si mateixa. Un tema que entronca de ple amb la sempre polèmica problemàtica social del gènere negre i que alguns autors s'entesten a reduir a l'únic denominador del món lumpen. El 2017, Moreno va guanyar el VIII premi Crims de Tinta del festival BCNegra per la novel·la Temps de rates.
Independència d´interessos
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Independència d´interessos
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Independència d´interessos
Please Log in and add this title to your wishlist.
Independència d´interessos

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart