Kåda

A free trial credit cannot be used on this title.

Unabridged Audiobook

Kåda, Ane Riel

Give as a Gift

Send this book as a Gift!

Book Rating

Narrator Rating

Written By: Ane Riel

Narrated By: Kerstin Andersson

Date: June 2018

Duration: 8 hours 1 minutes

Language: Swedish

Summary:

Det är inte alltid så lätt för Liv att förstå sin omvärld. Då är det tur att hon har en pappa som Jens, som är så duktig på att förklara allting: Varför mamma blivit så stor att hon inte kan lämna sovrummet, varför man inte ska gå i skolan. Och framför allt varför man måste döda farmor. Kåda är en mångbottnad spänningsroman, som kommit att älskas av såväl kritiker som läsare. Det är samtidigt en roman om lojalitet och om rädslan för att förlora det man har. Ane Riel berättar genom flera röster om en familj i sönderfall och om tragedin som fått livet att börja krackelera.

ANE RIEL är en dansk författare som har höjts till skyarna för sin andra roman, Kåda [Harpiks]. Boken vann Glasnyckeln 2016 för »Nordens bästa spänningsroman«. Innan dess tilldelades den även Harald Mogensen-priset för »Bästa danska spänningsroman« och hamnade på andra plats vid Dansk Radios Romanpris 2016.

»Ane Riel skildrar Liv och hennes känslor på ett mästerligt sätt. Romanen ger också en trovärdig skildring av människor som sakta driver mot galenskapens avgrund. Här har Riel mycket gemensamt med Karin Fossum. Den mörka och råa skildringen av en familj på gränsen gör det också naturligt att dra paralleller till Gillian Flynn.« | Verdens Gang

»En anmärkningsvärd roman. Fängslande och vacker i all sin fasa. En av de danska romaner jag läst med störst njutning på länge.« | Weekendavisen

Genres:

Kåda

by Ane Riel

has successfully been added to your shopping cart

Kåda, Ane Riel
Kåda, Ane Riel
This title is due for release on June 21, 2018.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Kåda, Ane Riel
This title is due for release on June 21, 2018
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Kåda, Ane Riel
Please Log in and add this title to your wishlist.
Kåda, Ane Riel

We will send you an email as soon as this title is available.