[Swedish] - Köpmannens dotter

[Swedish] - Köpmannens dotter

Written by:
Leila Tuure
Narrated by:
Janna Eriksson
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
October 2023
Duration
10 hours 57 minutes
Summary
Anna har återvänt till Björneborg från Lübeck efter att ha blivit änka för andra gången och vistats hos Hermann Webers familj i tio givande och föränderliga år. Under tiden har Annas sondöttrar vuxit upp till giftasvuxna fröknar, och deras far försöker ivrigt hitta lämpliga män åt dem. Men den temperamentsfulla Marie går inte med på att ”gifta sig med strandmagasin”, så Anna får i uppdrag att ta den trotsiga skönheten till släktingar i Stockholm för att låta henne lufta på sig och tänka över saker och ting.

Societetslivet i stora världen bländar flickan som vuxit upp i en småstad och snart låter hon sig förtrollas av den charmante kvinnotjusaren Mauritz Tjurcrona. Paret orsakar en upprörande skandal precis innan Tjurcronas förlovningsfest, och Anna måste släpa Marie tillbaka till Björneborg undan skvallret. Men där hemma visar det sig finnas ännu större grund för skvaller ...

Leila Tuure är känd för sina historiska romaner. I denna serie följer vi köpmannasläkten Webers händelserika liv i Finland på 1700- och 1800-talen.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart