[Swedish] - Koltrastens år

[Swedish] - Koltrastens år

Written by:
Johan Viktorsson
Narrated by:
Johan Svensson
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
November 2017
Duration
2 hours 18 minutes
Summary
Koltrastens år – En cancersjuk småbarnspappas kamp är en berättelse om Johans kamp mot döden. Han vet ännu inte om den är över, och det har hänt att han har tvivlat, men han har inte gett upp.

’’Och så såg mina söner det hända igen. De såg hur deras pappa tystnade, hur han bet ihop sina käkar och hur han svajade under tyngden. De såg hur han kämpade mot gråten, och de såg tårarna och snoret. För de flesta små pojkar var det en mardröm, men för mina två var det på riktigt. Jag började skriva till mina barn, så att de någon gång i framtiden bättre skulle kunna förstå vad som hände med mig, alla mina tårar, alla mina tankar, min kamp för att äta, mina bleka morgnar med dagstidningen och mina ibland hårda ord. Men under resans gång växte det fram en förhoppning hos mig om att mina erfarenheter kanske även kunde hjälpa andra. För jag visste att de fanns där ute. Människor som precis som jag drabbats av det som bara drabbar någon annan. Pappor och mammor som liksom jag en dag stod där ensamma med döden, med den svåra insikten att en dödlig sjukdom riskerar att släcka ens liv i förtid. Med ångest över att tvingas lämna sina barn för alltid.”

Johan Viktorsson är född 1973 och uppväxt i Karlskoga. Idag är han bosatt i Sundbyberg där han bor med sin familj. Han är utbildad civilingenjör och arbetar med affärsutveckling inom handeln. Han gillar idrott och har bland annat åkt åtta Vasalopp och sprungit flera maraton.
[Swedish] - Koltrastens år
This title is due for release on November 20, 2017.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Swedish] - Koltrastens år
This title is due for release on November 20, 2017
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Swedish] - Koltrastens år
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Swedish] - Koltrastens år

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart