Kum

A free trial credit cannot be used on this title.

Unabridged Audiobook

Kum, Henrik Tord

Give as a Gift

Send this book as a Gift!

Book Rating

Narrator Rating

Written By: Henrik Tord

Narrated By: Mats Eklund

Date: May 2012

Duration: 13 hours 33 minutes

Language: Swedish

Summary:

Mikael och Cecilia lever ett priviligierat liv i Singapore med pool, hemhjälp och vajande palmer. Trots det är äktenskapet ansträngt. En dag tar Cecilia med sig barnen, Alice och Hampus, på en utflykt för att komma bort. I ett köpcentrum rasar plötsligt tillvaron Alice försvinner spårlöst.

Elvaårige Rithisak och hans syster bor i norra Kambodja. Föräldrarna är bönder och djupt skuldsatta. Barnen luras ner till Phnom Penh för att betala av skulden. Men staden har helt andra planer för dem.

Långt borta i Shanghai sitter Shui-Khan, den kinesiske fastighetsmagnaten, i sitt luftkonditionerade kontor. Han har fått reda på att hans dagar är räknade - men visst måste en man i hans ställning ha rätt att köpa sig fri från döden?

Någonstans korsas dessa människors öden. Det står klart att ett liv inte alltid är värt lika mycket som ett annat, och att vissa helveten har en utgång medan andra inte. Men i ett hjärta gror ett frö till förändring räddningen kan finnas allra längst ner i mörkret.

Kum handlar om paradisets baksida, moralisk kollaps och gruvlig hämnd. En värld där klyftorna mellan fattiga och rika har skapat avgrunder ¬som vi inte vågar kika ner i. Henrik Tord lyckas inte bara beskriva hettan, det mänskliga förfallet och detaljerna med oerhörd skärpa, han lyckas även skriva en oupphörligt spännande thriller som låter läsaren uppleva en värld som vi vet finns men aldrig vågar tänka på.

Genres:

Kum

by Henrik Tord

has successfully been added to your shopping cart

Kum, Henrik Tord
Kum, Henrik Tord
This title is due for release on May 4, 2012.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Kum, Henrik Tord
This title is due for release on May 4, 2012
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Kum, Henrik Tord
Please Log in and add this title to your wishlist.
Kum, Henrik Tord

We will send you an email as soon as this title is available.