L´aleman

Written by:
Jordi Santasusagna
Narrated by:
David Espunya

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
6 hours 26 minutes
Summary
El Raymond Bauer, l’Aleman, és un desertor de l’exèrcit nazi que, acabada la Segona Guerra Mundial, arriba a una pròspera explotació minera catalana. Aquí és rebut amb honors per les autoritats franquistes i els directius de Unión Española de Explosivos, que no dubten en oferir-li un lloc entre els seus. En Vicenç Santacreu és un noi de quinze anys, malaltís i instal·lat en la misèria de la seva família, que el 1948 aconsegueix la primera feina a La Companyia, la fàbrica de la mina de Cardona. Basat en una cas real, L’Aleman narra la història de dos mons propers i llunyans alhora: el de les classes benestants i el dels treballadors. Uns preocupats pel poder i les aparences: els altres, senzillament, per aconseguir menjar cada dia. Uns vivint amb el luxe dels seus xalets; i els altres, en la foscor dels carrers de La Coromina dels anys quaranta. Dues realitats que col·lideixe violentament, i amaguen un inconfessable i obscur rerefons.


-
Jordi Santasusagna i Davins va néixer a Cardona l’any 1971. La seva activitat artística ha estat sempre lligada al teatre amateur, evolucionant d’actor a director, i de director a guionista i escriptor. Des de l’any 2002 ha escrit una desena d’obres teatrals de tota mena estrenades amb gran èxit en l’àmbit comarcal. En destaca 7 dies de setembre, una recreació històrica dels darrers dies de resistència catalana a la Cardona de 1714.
L´aleman
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
L´aleman
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
L´aleman
Please Log in and add this title to your wishlist.
L´aleman

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart