L´home d´origami

Unabridged Audiobook

Written By: Joan Carreras

Narrated By: Joan Mora

Date: August 2020

Duration: 6 hours 57 minutes

Summary:

Narcís Presas, a prop dels seixanta anys, s'ha retirat a un casalot enmig del bosc amb la intenció de matar Amanieu de Palol, el protagonista de la sèrie de novel•la històrica que l'ha convertit en un escriptor d'èxit. Abans que ho enllesteixi es presenta a la casa una amant de vint anys enrere amb una oferta sorprenent: serà la seva esclava. Per sempre. Però la incapacitat de l'escriptor per comprendre els sentiments de la seva filla, enamorada d'un il•lusionista, i per afrontar la vida, la naturalesa i tot allò que l'envolta, el fa dubtar ...
-
Joan Carreras (Barcelona, ??1962) ha guanyat els premis Sant Jordi i Ciutat de Barcelona. Va començar la seva carrera literària amb dos llibres de narracions publicats a la prestigiosa editorial Quaderns Crema, els anys 1991 i 1993. Més endavant va publicar les primeres dues novel·les -La gran nevada i Qui va matar el Floquet de Neu a Empúries- i la provocadora obra L 'home d'origami a Ara Llibres. Desde 2012 publica a la sòlida editorial Proa les novel·les Carretera secundària (millor llibre en català de l'any segons la revista TimeOut), Cafè Barcelona (situada a Amsterdam, que li mereix el premi Ciutat de Barcelona 2013 i diverses edicions), l'àguila negra, llibre que mereix el Sant Jordi, el premi més prestigiós de la literatura catalana, i la dona de l'Cadillac, un thriller absorbent.

Genres:

L´home d´origami

by Joan Carreras

has successfully been added to your shopping cart

L´home d´origami, Joan Carreras
L´home d´origami, Joan Carreras
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
L´home d´origami, Joan Carreras
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
L´home d´origami, Joan Carreras
Please Log in and add this title to your wishlist.
L´home d´origami, Joan Carreras

We will send you an email as soon as this title is available.