L´home dels pijames de seda

Written by:
Márius Carol
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
6 hours 55 minutes
Summary
Palamós, estiu del 1962. Truman Capote acabava de comprar dues ampolles de ginebra, una de vermut sec i unes olives en una pastisseria del carrer Major de Palamós quan va descobrir en un diari que la seva gran amiga Marilyn Monroe havia mort a causa d'una sobredosi de somnífers. Així comença aquesta novel·la, en què l'autor recrea els tres llargs estius (d'abril a octubre) que Capote va passar a la Costa Brava, redactant la que estava convençut que seria la seva obra mestra, A sang freda. L'autor nord-americà, a qui li agradava escriure al llit, amb els seus pijames de seda i un llapis de punta fina, es va refugiar a Palamós, fugint de les festes de Manhattan on era l'estrella convidada. S'hi va instal·lar amb Jack, la seva parella, i la companyia d'un buldog vell, un caniche blanc i una gata siamesa. La novel·la de Màrius Carol ens descobreix com era la Costa Brava de Capote i el neguit de l'escriptor per saber si els dos criminals de la matança de Kansas en què es va inspirar la seva obra acabarien penjats o no.
-
Márius Carol Pañella (Barcelona, ??1953) és un periodista i escriptor espanyol. Des de desembre de 2013 és director del diari La Vanguardia, en substitució de José Antich.1 2. És llicenciat en Filosofia i Lletres i Periodisme. Ha format part de les redaccions d'El Noticiero Universal, El Correo Català, El Periódico de Catalunya, El País i La Vanguardia.2 Va ser director de comunicació de el Grup Godó i columnista habitual de La Vanguardia. Col·labora en alguns programes de ràdio a Catalunya Ràdio, RAC1 i Onda Cero, i en programes de televisió com El Club de TV3 o Rodo Ibèric d'Antena 3. També ha presentat alguns programes de divulgació històrica a TV3, com 'Classificació ACR' o 'Nexes'. És un especialista en temes relacionats amb la Casa Reial Espanyola.
L´home dels pijames de seda
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
L´home dels pijames de seda
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
L´home dels pijames de seda
Please Log in and add this title to your wishlist.
L´home dels pijames de seda

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart