L´home que dormia al cotxe

Unabridged Audiobook

Written By: Nil Barral

Narrated By: Albert Cortés

Date: August 2020

Duration: 3 hours 3 minutes

Summary:

Nil Barral, fidel assalariat d'una companyia d'assegurances, té sospites sobre la mort d'un dels seus clients. La vídua del client n'és la principal sospitosa: podria haver causat la mort al seu marit per tal de beneficiar-se de la quantiosa suma que li correspon de la pòlissa de vida que havien contractat junts. Estirant el fil, però, la mort destapa moltes preguntes més. Massa, de vegades, per a algú com en Nil, que només somia a acabar les llargues jornades de feina i tornar a casa, als braços del seu estimat Néstor. Però sap que, si vol dormir tranquil, tard o d'hora n'ha de treure l'entrellat.
-
Nil Barral Ferrer és el pseudònim d'Isabel-Clara Simó i Monllor, una escriptora, periodista i política valenciana. És considerada una de les autores modernes més importants de la literatura en català. Ha estat guardonada en múltiples ocasions. Entre altres distincions, el 1993 va rebre el Premi Sant Jordi de novel·la per La salvatge; el 1999 li va ser concedida la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria literària, i el 2001 li van atorgar el Premi Andròmina de narrativa per Hum... Rita!: l'home que ensumava dones i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en assaig per En legítima defensa. També ha estat distingida amb el XIX Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira per El meu germà Pol.

Genres:

L´home que dormia al cotxe

by Nil Barral

has successfully been added to your shopping cart

L´home que dormia al cotxe, Nil Barral
L´home que dormia al cotxe, Nil Barral
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
L´home que dormia al cotxe, Nil Barral
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
L´home que dormia al cotxe, Nil Barral
Please Log in and add this title to your wishlist.
L´home que dormia al cotxe, Nil Barral

We will send you an email as soon as this title is available.