La casa verda

Written by:
Mercé Foradada
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
2 hours 7 minutes
Summary
Una casa vella arran del mar és el testimoni de la transformació d’un barri de pescadors, dels canvis en la vida i els costums dels homes i les dones que hi han passat, del naixement, l’evolució i el declivi de les tres generacions de la família que la van habitar, explicats en primera persona per la casa mateixa. La veu de La Casa Verda no és neutra, és una veu íntima i alhora compromesa amb la història, la particular i la general. A mig camí entre la realitat i la ficció, és un tribut a tot el que ha desaparegut sense deixar cap altra empremta que un grapat de records, que ara es fixen, i per tant tornen a ser reals.

-
Mercè Foradada (Villanueva y Geltrú, Barcelona; 1947)​, escritora que ejerció durante su vida profesional de profesora de lengua catalana.​ En su corpus creativo, los personajes principales son mujeres. ​Su primera obra publicada fue En el prestatge y se editó en 2002, después de ganar el premio Dona 2001 con la novela. Esta primera obra, según reconoció la autora, tiene algunos rasgos autobiográficos y aborda la figura de una mujer que tiene que enfrentarse a un cambio en su vida tras superar los 50 años.​ Posteriormente, en 2003, publicó su obra narrativa Velles, amb V de vida con edicions 62 y profundiza en los recuerdos de la vida de diez ancianas.
La casa verda
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La casa verda
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La casa verda
Please Log in and add this title to your wishlist.
La casa verda

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$3.99
View Cart