La conjura contra el gourmet

Written by:
Márius Carol
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
2 hours 13 minutes
Summary
La conjura contra el gourmet, un relat ple d'humor, intriga... i bona taula. Una història deliciosa en la qual un atípic detectiu haurà d'investigar un cas d'allò més estrany, un crim comès entre fogons i receptes en un dels llocs més agressius i insidiosos de l'món: la cuina d'un famós xef. Després dels èxits de Les seduccions de Júlia i El segrest del rei, que l'han convertit en un dels novel·listes estrella en català, Màrius Carol ha recuperat i revisat la seva primera novel·la.
-
Márius Carol Pañella (Barcelona, ??1953) és un periodista i escriptor espanyol. Des de desembre de 2013 és director del diari La Vanguardia, en substitució de José Antich.1 2. És llicenciat en Filosofia i Lletres i Periodisme. Ha format part de les redaccions d'El Noticiero Universal, El Correo Català, El Periódico de Catalunya, El País i La Vanguardia.2 Va ser director de comunicació de el Grup Godó i columnista habitual de La Vanguardia. Col·labora en alguns programes de ràdio a Catalunya Ràdio, RAC1 i Onda Cero, i en programes de televisió com El Club de TV3 o Rodo Ibèric d'Antena 3. També ha presentat alguns programes de divulgació històrica a TV3, com 'Classificació ACR' o 'Nexes'. És un especialista en temes relacionats amb la Casa Reial Espanyola.
La conjura contra el gourmet
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La conjura contra el gourmet
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La conjura contra el gourmet
Please Log in and add this title to your wishlist.
La conjura contra el gourmet

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart