La Font de la Salut

Written by:
Vicent Sanz Arnau
Narrated by:
David Espunya

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
5 hours 15 minutes
Summary
La Font de la Salut és un lloc concret al món, un santuari al cor del Maestrat, i també una idea sobre la vida, la individual i la que vivim amb els altres, els qui van venir abans i els qui vindran. Aquesta história és una reivindicació de les ganes d'existir, de la puresa de les sensacions. Un recorregut sensorial pels espais, mítics i actuals, ancestrals i contemporanis. La Font de la Salut és, al mateix temps, una guia apócrifa.
-

Vicent Sanz Arnau (Traiguera, Castelló; 31 de març de 1966) és un professor i escriptor espanyol en valenciano.Después de llicenciar-se en Filologia Catalana ha treballat de professor de secundària i a Servei d'Ensenyament de Català de el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; també ha col·laborat amb l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona i la Junta Permanent de Català. Ha publicat articles de tema històric a Traiguera i Caramella, i de contingut filològic a les revistes Escola Catalana, Llengua nacional i en el Butlletí d'el Centre d'Estudis de l'Maestrat.
La Font de la Salut
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La Font de la Salut
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La Font de la Salut
Please Log in and add this title to your wishlist.
La Font de la Salut

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart