La gatera

Written by:
Muriel Villanueva
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 49 minutes
Summary
Una novel·la curta poètica i intimista que ens mostra un any de la vida de la Raquel. El pitjor any, però també el millor.

La Raquel acaba de viure un incident traumàtic que l'ha deixat trasbalsada. Ha heretat, a més, dos pisos simètrics en un edifici senyorial. En un d'ells, el que dóna al pati interior, s'escolta el miol d'un gat taronja. Al principi, la buidor del pis reflexa a la perfecció la buidor que sent a dins. Però a poc a poc, amb ajuda dels seus nous veïns, amb la construcció d'una gatera que comunicarà el pis de la Raquel amb el del veí i amb l'aparició de noves amistats, la Raquel anirà reparant el cor del dolorós passat per tornar a mirar, per fi, al futur.
-
Muriel Villanueva (Valencia, 1976) és escriptora i professora. Es va llicenciar en Teoria de la literatura i va estudiar també educació musical. Ha treballat com a mestre d'ambdues disciplines, però actualment compagina el seu treball d'escriptora amb a la docència literaria. Ha publicat més d'una vintena d'obres de poesia i narrativa, sobretot dins la literatura juvenil i infantil.
La gatera
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La gatera
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La gatera
Please Log in and add this title to your wishlist.
La gatera

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart