La gatera

Unabridged Audiobook

Written By: Muriel Villanueva

Narrated By: Sonia Román

Date: August 2020

Duration: 3 hours 49 minutes

Summary:

La Raquel hereta dos pisos simètrics. L'un dóna al carrer i l'altre a un pati interior, des d'on s'escola un gat taronja. Obrir una gatera en el mur que separa els dos habitatges esdevindrà un camí intrigant cap a la seva identitat. La gatera és una novel·la escrita des del llindar: un forat obert en una paret que connecta dos món sense intersecció aparent. La realitat i la ficció, la vida i la mort, la masculinitat i la feminitat es troben en la línia en què l'autora, els personatges, i qui sap si el lector, d'emmirallen. Una història intensa i commovedora sobre una noia jove que decideix refer la seva vida. Una història que, després d'haver-la llegit, difícilment s'oblida.

Julio Espinosa Guerra va néixer a Santiago de Xile el 1974. Viu a Espanya des de 2001 ia Saragossa, on dirigeix ​​l'Estudi d'Escriptura, des de 2007. Com a poeta, entre altres llibres, ha publicat: NN (Gens, 2007, Premi Sor Juana Inés de la Creu), 'sintaxi asfalt' (Olifante, 2010, Premi Santa Isabel d'Aragó, Reina de Portugal) i 'la casa groga' (Pretextos, 2013, Premi Vila de Cox), a més de les antologies 'la poesia xilena de l' segle XX '(Visor, 2005) i' paraules sobre paraules: 13 poetes joves d'Espanya '(Santiago Inèdit, Xile, 2010).

Genres:

La gatera

by Muriel Villanueva

has successfully been added to your shopping cart

La gatera, Muriel Villanueva
La gatera, Muriel Villanueva
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La gatera, Muriel Villanueva
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La gatera, Muriel Villanueva
Please Log in and add this title to your wishlist.
La gatera, Muriel Villanueva

We will send you an email as soon as this title is available.