La llista

Written by:
Laia Fábregas
Narrated by:
Thais Pérez

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
4 hours 28 minutes
Summary
Es va morir durant laterratge, explica ella al principi daquesta misteriosa novel.la. Un avi extremeny i una jove holandesa shan trobat en un avió que va de Barcelona a Amsterdam. Shan assegut a la mateixa fila i han conversat una mica. En sortir de lavió, ella sendú cap a casa una capsa que el seu company de viatge volia ensenyar al seu fill gran. Ell va emigrar a Holanda als anys seixanta per treballar-hi, es va casar amb una artista holandesa i van tenir tres fills. Després de quinze anys, per raons de salut, es traslladà a Figueres, i ara viatjava a Holanda a conèixer el seu net. Ella treballa a hisenda, no li agrada estar sola a casa i per això passa els vespres al bar duna amiga. Durant els caps de setmana intenta localitzar la gent que té apuntada en una llista. Entre els cent noms que hi apareixen, espera trobar una persona molt concreta. La llista és una història sobre coincidències i accidents, sobre adaptar-se a un país nou i sobre la nostàlgia, la soledat i lamor incondicional.
-
Laia Fábregas (Barcelona, ​​1973) és llicenciada en Belles Artes.Entre els anys 1997 i 2010 va viure a Holanda, on va treballar de secretària en un banc, de dissenyadora gràfica en una empresa de bombes industrials, de comptable en un festival artístic i d'assistent en una galeria d'art. També va obtenir el certificat de gestió d'empreses culturals per la Universitat Erasmus de Rotterdam.
La llista
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La llista
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La llista
Please Log in and add this title to your wishlist.
La llista

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$7.99
View Cart