Written By: Jaume Copons

Narrated By: Joan Mora

Date: May 2021

Duration: 1 hours 52 minutes

Language: Spanish

Summary:

Al poble imaginari de Galerna, en Víctor i la seva colla d'amics, a part d'emocionants reptes per acomplir, també pateixen 'bullying' per part d'un company de classe. En Víctor aquest any s'ha proposat no barallar-se amb en Marçal, però resulta que aquest ja té una altra víctima: l'Ícar, un nen nou del poble. A part d'aquest, però, entra en joc un altre element misteriós a l'escola, la Mà Negra, amb enigmàtics missatges. Qui és? Què diuen aquests missatges? I com es resoldran tots els misteris?
Aquesta novel·la és realment divertida i fa que els lectors s'hi enganxin i se sentin com a casa. Recrea un món realista i pròxim, ple d'aventures: des de les sorpreses d'alguns personatges fins a la tendresa i nostàlgia d'altres que rememoren el passat misteriós del poble. Després de viure noves i emocionants aventures durant les vacances d'escola, la història té un final inesperat que no et deixarà indiferent.
-
Jaume Copons va néixer l?any 1966 a Sant Andreu de Palomar. Va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. D'aleshores ençà, ha escrit un munt de novel·les, contes i cançons. Avui, amb un peu en el món literari i l'altre en el món audiovisual, conserva certa calma que li permet saber què és el que li agrada de veritat: explicar històries independentment del format que utilitza. Amb anterioritat ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra-Recull, el Ciutat de Mollerussa o el Ferran Canyameres. És autor d'una vintena de novel·les ('La Mà Negra', 'L'Espasa de Galerna' o 'En Cartallada i els altres', premi Guillem Cifre de Colonya). Pel que fa a l'audiovisual després de fer d'editor de guions de 'Los Lunnis' (TVE), va crear amb en Daniel Cerdà 'Los Algos' (Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques. A l'octubre d'enguany, en col·laboració amb altres autors publica 'Jo, Elvis Riboldi', el primer lliurament d'una col·lecció protagonitzada per un noi molt inquiet.

Genres:

La mà negra

by Jaume Copons

has successfully been added to your shopping cart

La mà negra, Jaume Copons
La mà negra, Jaume Copons
This title is due for release on May 11, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La mà negra, Jaume Copons
This title is due for release on May 11, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La mà negra, Jaume Copons
Please Log in and add this title to your wishlist.
La mà negra, Jaume Copons

We will send you an email as soon as this title is available.