[Catalan] - La meva nova vida

Written by:
Angel Burgas
Narrated by:
Dani Lloret

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2021
Duration
1 hour 16 minutes
Summary
En Ramon, de dotze anys, i els seus pares han de marxar de Barcelona a viure a un poble on començaran una nova vida plena d’anècdotes ben amenes i divertides. Els serà fàcil adaptar-se al nou lloc de residència? Aconseguiran trobar el secret de la felicitat?
Amb personatges particulars i divertits que viuen peripècies en el dia a dia i entre els quals s’estableixen relacions humanes, aquest relat amaga realitats molt presents en la nostra societat moderna i fa reflexionar sobre les diferents maneres de viure i acceptar la vida. Una novel·la que convida a entrar-hi i, al final, penses que l’experiència ha valgut realment la pena.

Aquest audiollibre està narrat en català
-
Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista 'Faristol' especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de 'Libres al replà', bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, 'Noel et busca' (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$8.99
View Cart