Written By: Anna Tortajada

Narrated By: Sonia Román

Date: May 2021

Duration: 2 hours 53 minutes

Language: Spanish

Summary:

Una dona arriba a la sala d'espera de la seva doctora amb tota la documentació mèdica perquè li doni el diagnòstic definitiu, però ja sap que s'està morint i que no hi té res a fer. Mentre espera, recorda tota la seva vida: la joventut, l'amor, l'amistat, els desenganys, els somnis, etc. Tots els records es converteixen en una reflexió de la mort; un procés biològic pel qual tots hem de passar.
Els cucs de seda són el fil conductor del procés de la vida fins a arribar a la mort. Metafòricament, amb aquests cucs, la protagonista no només ens convida a acceptar la fi, sinó que descobreix que davant del fet d'haver de marxar, viure adquireix un nou sentit, més valuós. Hem de pensar en la mort i consumir-nos, o és millor gaudir de la vida fins a l'últim moment i aprofitar al màxim el que ens queda?
En aquesta novel·la, la mort dona sentit a la vida, ja que cada dia que vivim pot ser l'últim. Si tinguéssim present que ens podem morir en qualsevol moment, valoraríem més cada instant i en gaudiríem al màxim.
-
Anna Tortajada Orriols (Sabadell, 24 de maig de 1957) és escriptora i ha treballat durant molts anys com a traductora de l'alemany al català i al castellà de textos tècnics i literaris. Com a escriptora ha conreat diversos gèneres: la novel·la juvenil amb quatre títols publicats; alguns contes per a nens i nenes, i un conte per a totes les edats. Ha publicat novel·les de viatges, tot i que ella en diu 'de denúncia': 'El crit silenciat', 'Filles de la sorra', i 'Per fi, Brasil' (amb la col·laboració de Natza Farré). També és autora de 'Les habitacions tancades' (2007) i 'La filla de l'hostalera' (2010). I també ha conreat la novel·la històrica amb 'Crònica d'una reina' i 'La dama'. A banda d'escriure, col·labora amb diversos mitjans de comunicació, fa xerrades i participa en activitats de foment de la lectura. És una escriptora de prestigi amb èxits de venda espectaculars. Col·labora regularment amb diversos mitjans de comunicació, fa xerrades sobre el contingut dels seus llibres, i participa en activitats de foment de la lectura en biblioteques i centres d'ensenyament de tot Catalunya.

Genres:

La mort i els cucs de seda

by Anna Tortajada

has successfully been added to your shopping cart

La mort i els cucs de seda, Anna Tortajada
La mort i els cucs de seda, Anna Tortajada
This title is due for release on May 11, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La mort i els cucs de seda, Anna Tortajada
This title is due for release on May 11, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La mort i els cucs de seda, Anna Tortajada
Please Log in and add this title to your wishlist.
La mort i els cucs de seda, Anna Tortajada

We will send you an email as soon as this title is available.