[Catalan] - La visita de la dama

Written by:
Jaume Cela I Ollé
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2021
Duration
3 hours 39 minutes
Summary
En Martí, un noi que viu amb els pares, i en Miquel, un noi que viu amb l’avi, es coneixen per atzar a Barcelona. Comencen una amistat incondicional que es consolida en els moments més difícils, donant-se suport mútuament. Les vivències de l’avi d'en Miquel els marca molt i intenten entendre valors com la solitud, l’amor i l’espera de la mort a través d’una vida plena de sorpreses i misteris, ja que l’avi es construeix una realitat imaginària que alimenta la seva esperança de futur, i ho fa escrivint poemes a la seva enamorada: la dama del Paraigua del Parc de la Ciutadella.
Una història realista basada en l’amistat de dos joves que afronten situacions difícils de la societat actual, amb una actitud positiva i una gran necessitat de comunicació. Com en el cas dels protagonistes, l’atzar pot condicionar la nostra vida! És possible establir una gran amistat amb persones de mons totalment diferents, sempre que hi hagi alguna cosa en comú. Les experiències i la vida en si marquen la manera d’entendre la realitat i d’aquesta manera podem superar les pors.
-
Jaume Cela va néixer a Barcelona l'any 1949. És escriptor, pedagog i mestre. Es va llicenciar en Magisteri a l'Escola de Formació del Professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i va treballar com a docent a diverses escoles públiques i privades. Posteriorment va entrar a l'equip de Rosa Sensat i va participar en la constitució de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. Va col·laborar habitualment en premsa i revistes de pedagogia, i també va formar part del consell de lectura de la revista 'Cavall Fort'.
El 1988 va publicar el seu primer llibre i, a partir d'aquí, la seva producció de narrativa infantil i juvenil apareixia amb una regularitat sorprenent. Durant la dècada del 1990 es va consolidar definitivament com un dels més importants i prolífics escriptors per al públic infantil i juvenil en llengua catalana. El 1991 i el 1995 va rebre el premi Ciutat d'Olot de narrativa infantil i juvenil. L’any 1997 va guanyar els premis Vaixell de Vapor i el Josep M. Folch i Torres. L'any 1999 va publicar el llibre 'Silenci al cor', traduït a l'aragonès, l'asturià, el castellà, l'èuscar i el gallec. També ha publicat llibres de divulgació de docència i pedagogia. L'any 2008 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement al conjunt de la seva trajectòria. Actualment, és director de l'Escola Bellaterra, i és membre del Consell Escolar de Catalunya.
1 book added to cart
Subtotal
$5.99
View Cart