La zombi espina

Written by:
óscar Vendrell
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2020
Duration
3 hours 50 minutes
Summary
El benestar que hem conegut s'ha acabat, però hi ha sortida. La zombi espina descriu una Catalunya en crisi, apocalíptica, en què els zombis guanyen terreny. Enmig del caos, l'Hèstia i l'Emili trien el seu propi camí i lluiten per sobreviure i no deixar-se endur pels que viuen sense viure, per imposar-se a la impotència i el desencís i per fer reviscolar el que estimen. No estan sols: hi ha els representants del poble. Lluny de les tenebres quotidianes, del campi qui pugui, els polítics, amb sagacitat i perspicàcia, prenen mesures per satisfer interessos prioritaris i per resoldre el conflicte. El que havia estat un llarg trajecte històric ple d'entrebancs i guanys es transforma en un desert d'arenes movedisses, un present sense esperança carregat d'espines des del qual s'endevina un futur incert i perillós.
-
Óscar Vendrell Corrons (Barcelona 29 d'octubre de 1973) 1 es corrector i autor de textos didàctics i de ficció. Ha signat algunes obres amb el pseudònim de Peter Walker.
La zombi espina
This title is due for release on August 11, 2020.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
La zombi espina
This title is due for release on August 11, 2020
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
La zombi espina
Please Log in and add this title to your wishlist.
La zombi espina

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$6.99
View Cart