L'amor que molesta

Written by:
Elena Ferrante
Narrated by:
Neus Sendra

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2021
Duration
4 hours 36 minutes
Summary
La relació entre la Delia i la seva mare, l'Amalia, era cruel i passional. La mort sospitosa de la mare el dia de l'aniversari de la Delia la porta a recórrer la seva terra napolitana per intentar esbrinar què va passar, amb qui estava i qui era en realitat la seva mare. La seva investigació no dona treva i a 'L'amor que molesta' intenta transformar una quotidianitat familiar turmentada en un thriller domèstic que ens deixa sense alè.
Es tracta de la primera de les novel·les d'Elena Ferrante. L'obra amb què l'autora revela el seu talent en el món de la literatura italiana contemporània i sorprèn el món sencer amb la seva força literària. Un thriller familiar que manté el lector atrapat des del començament.

Aquest audiollibre està narrat en català
-
Elena Ferrante és el pseudònim d'una autora nascuda a Itàlia, que s'ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de 'L'amor que molesta', que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, 'Els dies de l'abandonament', i posteriorment el tercer, 'La filla fosca', tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per 'L'amiga genial', 'Història del nou cognom', 'Una fuig, l'altra es queda' i 'La nena perduda'. Al llibre 'La frantumaglia' (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
L'amor que molesta
This title is due for release on May 20, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
L'amor que molesta
This title is due for release on May 20, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
L'amor que molesta
Please Log in and add this title to your wishlist.
L'amor que molesta

We will send you an email as soon as this title is available.

1 Book added to cart
Subtotal
$23.99
View Cart