[Catalan] - L'edat del despertar

Written by:
Angel Burgas
Narrated by:
Cristina Serrano

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2021
Duration
4 hours 27 minutes
Summary
Abans que s’acabi el curs, la Martina vol reunir de nou El club de la cistella, que s’ha tornat a desfer altra vegada i després de Setmana Santa estan més dispersats que mai. Intenta trobar problemes que aquesta colla d’adolescents peculiars puguin solucionar, i n’acaba trobant alguns que impliquen els membres del grup. A més a més, però, la Martina està molt preocupada per un problema personal, i per sort, o per desgràcia, té els problemes més a prop del que es pensa.
Una història que reflecteix valors com l’amistat i l’amor a través d’una trama divertida, senzilla i fresca, carregada d’humor, ironia i anècdotes de joves i adults que, tot i passar per moments difícils, demostra que les persones som complexes i a vegades difícils d’entendre.
Aquesta novel·la és la conclusió de la trilogia i no deixarà a ningú que s’hagi llegit les anteriors indiferent.
-
Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista 'Faristol' especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de 'Libres al replà', bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, 'Noel et busca' (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.
Genres
[Catalan] - L'edat del despertar
This title is due for release on May 11, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Catalan] - L'edat del despertar
This title is due for release on May 11, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Catalan] - L'edat del despertar
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Catalan] - L'edat del despertar

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$7.99
View Cart