[Spanish] - L'Endemà

Written by:
Tuli Márquez
Narrated by:
David Espunya

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
January 2023
Duration
5 hours 47 minutes
Summary
Fa trenta anys que eren 'nens' que tocaven la guitarra amb amics, i ara en Rai, en Max i en Charlie han passat a ser ídols de masses com a components del grup de rock Les Roques; el grup més famós del país que ha venut més de sis milions de discos i que encapçala les llistes d’èxit. A més, tenen el recolzament familiar d’alguns dels seus pares com a mànagers, amb més de setanta anys, que es permeten el luxe de viure a costa del talent dels seus fills, amb esforç i dedicació, i aprofiten la situació per embolicar-se en afers amorosos i gaudir de caps de setmana de golf. Però arriba el dia clau en la vida de Les Roques i organitzen un gran concert de comiat que esdevé un entramat de situacions que condueixen cap al caos.
Una novel·la dinàmica i amb estil, basada en la família, l’amistat, la música, l’èxit i la lleialtat, ambientada a Barcelona i que pretén ser un retrat de la classe mitjana. Una història molt més profunda del que pugui semblar.


-
Tuli Márquez és un barceloní del 1962. Llicenciat en Periodisme l'any 1985 per la Facultat de Ciències de la Informació de l'UAB. Fill de la Transició, net del Franquisme, va voler viure de la música, però allò era un descontrol. Després dels Jocs Olímpics del 92, es va decantar per la tele, a fer els anuncis de la programació. Després de deu anys dedicat a la promoció televisiva, centenars de tràilers de programes i pel·lícules el contemplen des del cementiri enllaunat, com els de les velles emissions de TV3: 'Estació d'enllaç', 'Sitges', 'Malalts de tele', 'Persones humanes', 'Sense títol', 'Bellvitge Hospital', 'La memòria dels Cargols', 'Aquest any, cent!' i 'Les 1000 i una', a més d’un munt de campanyes i una altra tongada de tràilers per a cadenes de cine de pagament de l’extinta Via Digital. Ara, alliberat de sou i feina, es dedica a escriure, i el seu primer resultat va ser 'L’endemà', la seva primera novel·la.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$14.99
View Cart