[Catalan] - Les habitacions tancades

Written by:
Anna Tortajada
Narrated by:
Sonia Román

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2021
Duration
5 hours 6 minutes
Summary
'Les habitacions tancades' és una novel·la que planta cara a la mort després que la filla de l’Amàlia, una violoncel·lista de prestigi aparentment feliç, mori de manera sobtada i tràgica amb només set anys. A partir de llavors la vida de l’Amàlia no té sentit i s’ensorra. Li costa de creure i es vol morir per no haver de patir més, però no és capaç. Amb el pas del temps i de mica en mica, anirà reconstruint la seva vida alhora que anirà descobrint secrets de la seva família que han estat amagats durant molts anys.
Aquesta història increïble demostra la gran lluita d’una dona per seguir endavant amb la seva vida malgrat el dolor d’una pèrdua tan inesperada que li costa d’acceptar i els diferents enganys i traïcions que va descobrint per part dels seus familiars més propers.
-
Anna Tortajada Orriols (Sabadell, 24 de maig de 1957) és escriptora i ha treballat durant molts anys com a traductora de l'alemany al català i al castellà de textos tècnics i literaris. Com a escriptora ha conreat diversos gèneres: la novel·la juvenil amb quatre títols publicats; alguns contes per a nens i nenes, i un conte per a totes les edats. Ha publicat novel·les de viatges, tot i que ella en diu 'de denúncia': 'El crit silenciat', 'Filles de la sorra', i 'Per fi, Brasil' (amb la col·laboració de Natza Farré). També és autora de 'Les habitacions tancades' (2007) i 'La filla de l'hostalera' (2010). I també ha conreat la novel·la històrica amb 'Crònica d’una reina' i 'La dama'. A banda d’escriure, col·labora amb diversos mitjans de comunicació, fa xerrades i participa en activitats de foment de la lectura. És una escriptora de prestigi amb èxits de venda espectaculars.
[Catalan] - Les habitacions tancades
This title is due for release on May 11, 2021.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Catalan] - Les habitacions tancades
This title is due for release on May 11, 2021
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Catalan] - Les habitacions tancades
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Catalan] - Les habitacions tancades

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart