[Catalan] - Les mans del drac

Written by:
Sebastiá Bennasar
Narrated by:
Joan Mora

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2021
Duration
2 hours 23 minutes
Summary
En un dia clau per a Catalunya com és la Diada de Sant Jordi, i que aquest any coincideix amb el diumenge de Pasqua, sembla ser que exorcistes i satànics, corruptes i assassins s’han posat d’acord per crear el caos i omplir Barcelona de sang i morts.
Un periodista cultural, un religiós obsessionat amb les ciències obscures i l’exorcisme, i una sergent de policia pretenen descobrir el que s’amaga darrere de les mans del drac. Qui sembra cadàvers per algunes esglésies i per les paradetes de signatures de llibres? Què tenen a veure els assassinats entre ells? Serà possible aturar aquesta mortaldat?
Una novel·la negra fantàstica, original i trepidant que desmunta els arquetips dels 'thrillers', amb ironia i mordacitat per buscar la complicitat del lector.
-
Sebastià Bennasar (Palma, 1976) és periodista, escriptor i crític literari. Llicenciat en Humanitats (UPF, 2009) i màster en Història del Món (UPF, 2011), està treballant en una tesi sobre novel·la negra i història. Ha treballat com a periodista al Diari de Balears, mitjà per al qual continua col·laborant i ha col·laborat en altres mitjans de comunicació de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià. És autor de més de 25 llibres i aquesta és la seva setena novel·la negra. Juntament amb Carles Domènec és el creador del projecte Bearn (www.bearn.cat).
Ha estat impulsor de nombrosos projectes culturals, congressos i festivals literaris, sobretot dedicats a novel·la negra com Lloseta Negra. El 2013 va passar a dirigir el primer Festival de la Novel.la Negra en llengua catalana, ‘Tiana Negra’, que ja ha celebrat la seva segona edició. A destacar els seus darrer títols publicats durant el 2013: ‘El país dels crepuscles’ i ‘Nocturn de Sant Felip Neri’, i ‘Badia de Mindelo’, llibre guardonat amb el XLIX Premi Recull de Narració Joaquim Ruyra.
1 book added to cart
Subtotal
$3.99
View Cart